Gezichtsbehandeling Hilversum

Wanneer u in Hilversum opzoek bent naar een gezichtsbehandeling bent u daarvoor aan het juiste adres bij Face to Feet care. Door middel van een diep reinigende gezichtsbehandeling kunt u onzuiverheden in de huid verwijderen. Daarnaast zal de schoonheidsspecialiste van Face to Feet care de behandeling starten met een uitgebreide huidanalyse. Verder zal de huid gereinigd worden en een peeling worden toegepast.

Zo beschikt de schoonheidsspecialiste van Face to Feet care over ruim 22 jaar ervaring. Door middel van een uitgebreide ervaring in diverse vakgebieden als schoonheid, cosmetica en pedicure kunt u bij Face to Feet care genieten van uw behandeling.  Doordat er bij Face to Feet care enkel wordt gewerkt met natuurlijke producten is het voor een ieder mogelijk een behandeling te ondergaan. Zelfs wanneer u een dunne couperose huid of een gevoelige allergische huid hebt. Naast behandelingen kunt u bij ons ook advies krijgen over behandelingen en producten

Meer informatie
gezichtsbehandeling hilversum
gezichtsbehandeling hilversum

De beste merken

Bij Face to Feet care werken wij uitsluitend met de beste merken. Door middel van het gebruik van de beste merken kunt u optimaal genieten van uw behandeling. Bijvoorbeeld zal bij een gezichtsbehandeling gebruikt worden gemaakt van de producten van Medik8. Concluderend is Medik8 een professioneel hoogwaardig huidverbeteringproduct. Zo kunt u uw huid zuiveren op een natuurlijke wijze. Daarnaast heeft Medik8 diverse op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen. Bovendien worden de producten van Medik8 gebruikt bij en tijdens de behandelingen van Face to Feet care. Ook kunt u deze producten bij ons kopen.

Face to Feet care

Na 22 jaar ervaring in de schoonheid, cosmetica en pedicure branche opende Jeninke Rensink in 2007 haar eigen schoonheidssalon te Hilversum. Ook  werkt de schoonheidsspecialiste van Face to Feet care met het huidverbetering merk Medik8. Daarnaast heeft ze haar diploma acne specialisatie en basisopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy gevolgd. Face to Feet care is aangesloten bij Anbos. Naast een gezichtsbehandeling kunt u ook terecht voor pedicure en medisch pedicure. De gediplomeerde medisch pedicure is aangesloten bij Provoet en werkt samen met een podotherapeut. Wilt u direct contact leggen voor het maken van een afspraak? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Face to Feet care via onderstaande knop.

Direct contact leggen
Gezichtsbehandeling