De behandelingen

Bij Face to Feet care bieden we een breed scala aan behandelingen. Of je nu totale ontspanning zoekt of een (medisch) specialistische behandeling, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij werken met de productlijn van Medik8. Deze producten zijn ontwikkeld door een team van biochemici en farmacologen in de Britse biotechnologische onderzoeksfaciliteit van Medik8 en speciaal ontworpen om veroudering van de huid, pigmentatie, roodheid, droogheid, vlekken en donkere kringen tegen te gaan. Het Medik8-team heeft ruim 40 jaar ervaring in het doen van onderzoek naar huidverbetering en productontwikkeling – en dat doen zij vanuit de overtuiging dat een combinatiebehandeling leidt tot zichtbare en langdurige resultaten. Bij Face to Feet care volgen we bovendien de nieuwste cosmetologische ontwikkelingen op de voet.

Naar de behandelingen

behandelingen

behandelingen

Pedicurebehandelingen

Bij Face to Feet care krijgen alle voeten de aandacht die ze verdienen – van ‘reguliere’ voetverzorging tot medisch pedicurebehandelingen en preventieve specialistische toepassingen.

Naar pedicure

Overige behandelingen

Voor de verzorging van bijvoorbeeld uw handen bent u bij Face to Feet care ook aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons al terecht voor een pedicure behandeling. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een gehele behandeling. Daarmee krijgt u een pedicure behandeling en worden ook uw nagels gelakt. Naast dit alles kunt u bij Face to Feet care ook voor uw Body Sugaring behandeling langs komen. Body Sugaring is een zachte manier om delen van het lichaam te ontharen. Door middel van een suikerpasta wordt lichaamshaar op een zachte en veilige manier verwijderd.

Naar overige behandelingen